English

Zoeken

Praktijkverhaal van Rens


Week 14

Na een rustige zondag hoort een vroege maandag. De eerste uren varen we over een mistige Schelde, maar tegen de tijd dat de zon doorbreekt wordt het echt genieten.. Als even later een geurende kop koffie voor m’n neus wordt gezet, bedenk ik me dat dit toch wel een van de mooiste momenten is van varen in het algemeen.. Nog geen vijf minuten verder zit het natuurlijk weer potdicht van de mist. Pff.. Mist staat naar mijn mening bij de categorie ‘kwelgeesten’ van varen in het algemeen!

We gaan via de Westerschelde. Leuk voor de afwisseling, maar in Terneuzen stap ik alweer af om de bus naar huis te zoeken. De reden: van dinsdag tot en met donderdag help ik de ELV, op de Construction & Shipping Industry beurs in Gorinchem, met het werven van spitsenschippers. Dat lukt vrij aardig: de eerste twee dagen is de belangstelling van onze doelgroep mondjesmaat, maar donderdag is er veel concrete belangstelling van zowel jongeren als zij-instromers en Groot-schip-bezitters.

De beurs was dus nuttig. Maar ook leuk, door de nieuwe mensen die je ontmoet en de bekende gezichten die je na lange tijd weer eens ziet.

Donderdagochtend lost de Picaro in Eindhoven. En dan wordt het weer wachten op de volgende reis.

Meer informatie over de ELV: www.elv-transport.nl

<- Terug naar het overzicht                       -> Week 15

Actueel


Schip van de toekomst, de Sendo Liner, aanwezig tijdens Wereldhavendagen
Dinsdag 20 augustus 2019 - Schip van de toekomst, de Sendo Liner, aanwezig tijdens Wereldhavendagen in Rotterdam op zaterdag 7 en zondag 8 september 2019
Lees verder >

Alle nieuwsberichten >