English

Zoeken

Media


Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Dat is algemeen bekend. En binnenvaart moet je ervaren. Om de mogelijkheden en voordelen van de binnenvaart beter en duidelijker over te brengen is daarom ook divers beeldmateriaal beschikbaar. Naast foto's en beeldcreaties zijn er ook DVD's vervaardigd. Hieronder zijn de films te bekijken:

Werken in de binnenvaart

De weg naar het water, een natuurlijke beweging

Keuringsdienst van Water

Een informatieve film voor het bedrijfsleven die in een logistieke zoektocht de mogelijkheden van vervoer over water laat zien.

Eerste gipsvaart over the Blue Road

Een film over het vervoer van gipsplaten op pallets van Kallo (Belgie) naar Amsterdam.

Boegbeelden van de logistiek

Een korte informatieve film over hoe een bedrijf als Mars de overstap naar het vervoer over water heeft gemaakt in samenwerking met het Bureau Voorlichting Binnenvaart. Wat komt daar bij kijken, welke partners zijn er bij betrokken en wat levert dit op? Kijk in deze film hoe de boegbeelden in de logistiek dit aangepakt hebben.

Leader 'Wereld van de binnenvaart'

Op RTL 7 is een 8-delige documentaire uitgezonden onder de naam 'Wereld van de binnenvaart'. Hieronder een korte introductie van wat het programma heeft gebracht. Via de website www.wereldvandebinnenvaart.nl zijn alle afleveringen terug te zien.

Loading the player...

 

Werkbezoek minister Schultz van Haegen aan de binnenvaartDrijvende Kracht; Kleine schepen, grote klasse

 

Drijvende Kracht

 

We’ve got the power

TATA steel

Aviko