English

Zoeken


Maandag 8 juli 2019
 
UITNODIGING
 

Donderdag 3 oktober 2019 | Diergaarde Blijdorp, Rotterdam
 
De samenwerkende binnenvaartorganisaties EICB, BTB en BVB nodigen u van harte uit voor het eerste Nationaal Binnenvaart Congres op 3 oktober in Diergaarde Blijdorp. Niemand minder dan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Cora van Nieuwenhuizen, zal het congres openen. 
 
Ontmoet!
Naast een programma met interessante sprekers zal het congres in het teken staan van ontmoetingen en interactie. In kleine groepen wordt verdieping gezocht op vijf grote en actuele thema’s. Ook biedt het programma veel ruimte voor één-op-één afspraken tussen binnenvaartondernemers en experts in de vorm van speedmeets. Gegarandeerd gaat u naar huis met zeker vijf nieuwe contacten!
 
Wie ontmoet u zoal? Binnenvaartondernemers, binnenvaart gerelateerde bedrijven en toeleveranciers, verladers, logistiek dienstverleners, bevrachters, terminals, havens en andere geïnteresseerden. En als u wilt: dieren. Heel veel dieren!
 
Ontdek!
Bent u klaar voor de toekomst? Kijkt u altijd eerst de kat uit de boom of bent u een haantje de voorste bij nieuwe ontwikkelingen? Er komt veel op u af als ondernemer; de energietransitie, digitalisering en autonoom varen bijvoorbeeld. En vraagt u zich wel eens af hoe de logistieke ketens van de toekomst er uit zullen zien? Worstelt u ook met de vraag of er later nog voldoende personeel is? Tijdens dit congres gaan wij antwoorden zoeken en vinden. Samen met u, deskundigen en koplopers op al deze gebieden.
 
Ontwikkel!
Gezamenlijk willen we de koers uitzetten met blik op de toekomst! Welke kant gaan we op en welke ontwikkelingen zijn kansrijk? Door het geven van de meest actuele informatie op the Big 5 thema’s stimuleren we u om uw eigen pad te kiezen. De toekomst ziet er immers voor iedereen anders uit. Dat wat goed is voor de een is niet altijd passend voor de ander. Op 3 oktober helpen we u bij het ontwikkelen van een eigen visie op de meest actuele thema’s: leren van elkaar om te kijken wat bij u past.
 
Zorg dat u erbij bent!
Reserveer 3 oktober alvast in uw agenda en geef via www.nationaalbinnenvaartcongres.nl aan of u erbij bent. Schrijf als u wilt in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de verdere invulling van het programma, updates en de aankondiging van interessante sprekers.
 
We zijn achter de schermen druk doende met de organisatie. We willen dat dit congres nuttig is voor alle bezoekers. Dus heeft u nog ideeën of wensen over onderwerpen die aandacht verdienen in het programma, laat het ons dan weten! Stuur uw verzoek in via info@nationaalbinnenvaartcongres.nl 

Overig nieuws


Digitale kaart Europees binnenvaartnetwerk
Lees verder >


Baas over je eigen toekomst aan boord van binnenvaartschip
Lees verder >


Webinars Modal shift voor verladers
Lees verder >


79 mln voor vergroening van binnenvaartschepen
Lees verder >


Dag van de Binnenvaart tot nader order uitgesteld
Lees verder >