English

Zoeken


Vrijdag 27 januari 2017


Nieuwe interactieve poster van Vorstenbosch beschikbaar


Het Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) mag de Vorstenbosch van Verenigde Tankrederij (VT) toevoegen aan de nieuwe serie interactieve binnenvaartposters. De posters met artist impressions van binnenvaartschepen worden gebruikt om op opvallende wijze de binnenvaart te promoten. Vrijdagavond 27 januari en zaterdag 28 januari wordt de Vorstenbosch voor het eerst uitgedeeld aan jongeren die voor hun beroepskeuze staan op de Open Dagen op het Scheepvaart en Transport College (STC). Ook de 6 reeds eerder uitgebrachte posters zijn hier beschikbaar, samen met ander voorlichtingsmateriaal over de binnenvaart.

De nieuwe posters van het BVB zijn meer dan alleen een mooie afbeelding op papier en bevatten de innovatieve  ‘augmented reality’ techniek, oftewel een extra toegevoegde virtuele realiteit. Met de speciaal door het BVB ontwikkelde the Blue Road app kunnen de schepen op de poster bijvoorbeeld 3D bekeken worden en komt extra informatie beschikbaar. Stap bijvoorbeeld aan boord van de Vorstenbosch en neem een kijkje in de machinekamer of de stuurhut. Of bekijk de animatie met het speciale Emerson Mass Flow meetsysteem die een nauwkeurige meting van de geleverde hoeveelheid brandstof aan de klant verzorgt. Open de app, richt je toestel op de poster en ontdek het zelf!

Gaat u naar de Open Dag op het STC vrijdag of zaterdag? Loop dan even langs de binnenvaartafdeling om een mooie poster op te halen. Ook VT zelf staat daar met een stand, dus mochten er vragen zijn omtrent het werken aan boord van de Vorstenbosch of andere schepen, loop dan vooral daar even langs.

Niels Groenewold (rechts), directeur van VT en Hugo Sassen, Business Development, namen een ingelijst exemplaar van de nieuwe poster in ontvangst.

Bekijk de poster in the Blue Road App

Overig nieuws


Start gemaakt met Strategische Arbeidsmarktagenda voor de binnenvaart
Lees verder >


Oproep aan bedrijven in binnenvaart: help mee unieke documentaire tot stand te brengen
Lees verder >


Royerssluis vanaf 15 februari 2 maanden buiten dienst
Lees verder >


Bijeenkomst: Vergroening binnenvaart vooral financiele uitdaging
Lees verder >


Media-aandacht binnenvaart
Lees verder >