English

Zoeken


Donderdag 4 april 2019
 

Maritime Industry 7 t/m 9 mei 2019

Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 mei vindt in de Evenementenhal in Gorinchem de vakbeurs Maritime Industry plaats. Het BVB zal hier weer samen optrekken met de binnenvaartorganisaties Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart, Bureau Telematica Binnenvaart, Binnenvaart Netwerk Diensten en het Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart. Voor al uw vragen en/of voor een gesprek kunt u terecht in onze stand met nummer G124.

Let op: De stand is echter niet meer op de locatie waar u ons andere jaren kon vinden. We staan nu midden op de beursvloer, in een eilandstand met Koninklijke BLN-Schuttevaer en de LOVT, en vormen zo een binnenvaartcluster.

Kennisprogramma
Voorafgaand aan de beurs bieden de organisaties tevens een interessant randprogramma waar u uw kennis kunt vergroten op diverse thema's.

Dinsdag 7 mei  - Restaurant 1
Titel: NRMM Stage V – Overzicht voor Ondernemers
Deze sessie wordt georganiseerd door EICB, CBRB, IVR, EBU en BLN.

Woensdag 8 mei - Vergaderzaal 1
Nog onder voorbehoud

Donderdag 9 mei – Vergaderzaalzaal 1
Titel: Digitalisering in de binnenvaart
Deze sessie wordt georganisaeerd door het EICB en Bureau Telematica Binnenvaart.

Nadere informatie over deze bijeenkomsten volgt zo snel mogelijk.

Hiernaast is er op de beursvloer een Kennistheater waar een interessant programma wordt aangeboden. Ook het BVB zal hier een bijdrage aan leveren, net als de andere binnenvaartorganisaties. Bekijk het programma op de website van de beursorganisatie

Uitnodigingsservice
Wellicht heeft u via diverse kanalen, sponsoren van het BVB via ons, via de uitnodigingsservice van de beursorganisatie automatisch bericht ontvangen hoe u zich gratis kunt registreren voor de beurs. U ontvangt dan twee toegangskaarten. U kunt zich ook via www.maritime-industry.nl aanmelden met registratiecode: 71954020
 

Overig nieuws


Limburg Express 2.0
Lees verder >


Nieuwe informatiefolder zij-instroom binnenvaart
Lees verder >


Europees geld voor Nederlandse infrastructuur
Lees verder >


Digitale kaart Europees binnenvaartnetwerk
Lees verder >


Webinars Modal shift voor verladers
Lees verder >