English

Zoeken


Donderdag 22 maart 2018


Career Event tijdens de vakbeurs Maritime Industry in Gorinchem

Tijdens de vakbeurs Maritime Industry, die gehouden zal worden op 29, 30 en 31 mei aanstaande, in de Evenementenhal in Gorinchem, zal de derde beursdag met het Career Event wederom in het teken van de carrièremogelijkheden in de binnenvaart staan. Donderdag 31 mei zijn daarom studenten en young professionals van harte welkom om op deze beurs om de mogelijkheden die de binnenvaart hen biedt te ontdekken. De beursorganisatie werkt in de realisatie van deze dag nauw samen met de Scheepvaartkrant.

De vakbeurs Maritime Industry staat al vanaf het eerste moment in het teken van ontmoeten en contacten leggen. Tijdens de onlangs georganiseerde kick off waarbij meer dan negentig exposanten aanwezig waren, werd het bij de lancering van de nieuwe huisstijl al aangehaald: hét netwerk event voor de binnenvaart. Niet alleen voor bezoekers en exposanten voor het traditionele deel van de beurs maar ook voor het Career Event op de derde beursdag.

In 2017 werd door de organisatie samen met de Scheepvaartkrant voor de eerste keer de uitbreiding van de beurs met het carrière event geïntroduceerd. Ook in de komende editie van de beurs zal de derde beursdag in het teken staan van de mogelijkheden die de binnenvaart bezoekers biedt op het gebied van hun carrière. Hal 2 zal op 31 mei de bezoekers kennis laten maken met de mogelijkheden voor een carrière in de binnenvaart. Zowel aan boord van de schepen of bij de toeleveranciers. Samen met de Scheepvaartkrant zal de organisatie ruimte bieden voor bedrijven die op zoek zijn naar personeel of kennis willen maken met stage kandidaten. Ook werkgevers die niet direct een vacature hebben, maar zich willen presenteren als werkgever in deze sector zijn van harte welkom. Speeddate sessies laten bedrijven kennis maken met de juiste kandidaat en kandidaten kunnen kennis maken met de bedrijven.

Niet voor niets wordt dit jaar in hal 2 de combinatie gemaakt met een Experience Center. Virtual reality en binnenvaartsimulatoren laten de bezoeker de diversiteit van de binnenvaart zien en beleven. Nieuw talent krijgt gevoel bij de mogelijkheden die de sector biedt. Met meer dan 500 exposanten en ruim 13.000 bezoekers ziet men dat de binnenvaart er toe doet en worden de mogelijkheden die deze sector biedt uitgebreid gepresenteerd. Zo maakt de bezoeker naast de innovatiestraat waarin innovaties worden gepresenteerd ook kennis met startups in de speciaal daarvoor ingerichte ‘startup straat’. Aanvullend is er een aparte route voor Hybrid & Electric waarbij kennis wordt gemaakt met de meest recente ontwikkelingen en projecten op het gebied van hybride en elektrische voortstuwing.

Zowel de beursorganisatie als de Scheepvaartkrant zullen uitgebreid informeren over de mogelijkheden van het Career Event in het zoeken van werk of het vinden van de juiste kandidaten voor vacatures. 

Geïnteresseerd in deelname?
Exposanten:
Beurs maritime Industry, Babette Fokkens, tel. +31 183 68 06 51 of mail babettefokkens@evenementenhal.nl
Scheepvaartkrant, Renée Kurver, tel. +31 10 413 16 79 of mail r.kurver@scheepvaartkrant.nl

Aanmelden als student/youngprofessional?
Aanmelden als bezoeker kan hier. 

 

Overig nieuws


Uitnodiging Nationaal Binnenvaart Congres
Lees verder >


Innovaties Duurzame Binnenvaart-regeling opengesteld
Lees verder >


Bijeenkomsten tijdens Maritime Industry 7 t/m 9 mei 2019
Lees verder >


Maritime Industry 7 t/m 9 mei 2019
Lees verder >


Dag van de Binnenvaart 16 maart!
Lees verder >