English

Zoeken


Woensdag 18 april 2018


Binnenvaartorganisaties gezamenlijk op Maritime Industry 2018

Tijdens de beurs Maritime Industry 2018 bundelen Binnenvaart Netwerk Diensten (BND), Bureau Telematica Binnenvaart (BTB), Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB), Centraal Bureau Voor de Rijn- en Binnenvaart (CBRB) en Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) wederom de krachten. Ze zullen daar gezamenlijk een binnenvaartstand bemannen waar u voor al uw binnenvaartvragen op het gebied van telematica, digitale diensten, voorlichting, logistiek, innovatie, verduurzaming en sociaaleconomische vraagstukken terecht kunt. Voor vragen over de diverse projecten van het EICB kunt u terecht bij een aparte desk in de stand.

De beurs vindt plaats op 29, 30 en 31 mei van 13 uur tot 21 uur in de Evenementenhal in Gorinchem. De binnenvaartorganisaties ontvangen u graag in stand F101.

Kennisprogramma
Tijdens en voorafgaand aan de beursdagen worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd om de sector op de hoogte te brengen van nieuwe initiatieven of actualiteiten. Hieronder een klein overzicht van interessante bijeenkomsten:

Explosieveiligheid
Dinsdag 29 mei – 10.00 uur tot 13.00 uur - Restaurant 1

Koninklijke BLN-Schuttevaer en CBRB presenteren op de beurs de nieuwe ‘Brochure Explosieveiligheid ADN-2019’. Tevens wordt het eerste exemplaar overhandigd aan het Ministerie.

Personeel
Dinsdag 29 mei – 10.00 uur tot 13.00 uur

Het BVB organiseert samen met Koninklijke BLN-Schuttevaer een bijeenkomst over de strategische arbeidsmarktagenda. Op de beurs zal deze gepresenteerd worden. Ook aandacht voor het verbeteren van de stagebegeleiding aan boord middels een workshop over het BPV-protocol.

Verduurzaming
Woensdag 30 en donderdag 31 mei – 10.30 uur tot 13.00 uur

Het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) brengt u tijdens de beurs weer op de hoogte van actuele onderwerpen op het gebied van emissiereductie, vergroening en innovatie.

Branche RI&E
Donderdag 31 mei – 15.00 uur tot 16.00 uur – Restaurant 1

CBRB en Koninklijke BLN-Schuttevaer presenteren de nieuwe Branche Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) voor de binnenvaart en de nieuwe online tool op de beurs.

Meer informatie
Op de website van Maritime Industry vindt u het meest actuele programma wat er tijdens de beursdagen allemaal te doen is.  U kunt u via deze website tevens registreren zodat u een gratis entreebewijs ontvangt.

 

Overig nieuws


Schip van de toekomst, de Sendo Liner, aanwezig tijdens Wereldhavendagen
Lees verder >


Uitnodiging Nationaal Binnenvaart Congres
Lees verder >


Innovaties Duurzame Binnenvaart-regeling opengesteld
Lees verder >


Bijeenkomsten tijdens Maritime Industry 7 t/m 9 mei 2019
Lees verder >


Maritime Industry 7 t/m 9 mei 2019
Lees verder >