English

Zoeken

Projectteam


Het project wordt uitgevoerd door een speciaal aangesteld professioneel team. Het projectteam bestaat uit gedreven en ervaren consultants met een achtergrond in de logistiek. Met expertise, passie voor de branche en gerichte kennis van vervoer met de binnenvaart heeft het team voldoende bagage een bijdrage te leveren aan een modal shift door meer vervoer over water te genereren.
    

Marco Huijsman, logistiek adviseur

Marco is afgestudeerd econoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij specialiseerde zich daar in bedrijfseconomie en logistiek. Inmiddels heeft hij ruim twaalf jaar ervaring in met name supply chain management. Zijn kracht ligt in vraagstukken waarbij organisatie, supply chain en ICT samenkomen.

Contact: info@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl

Miranda Volker, logistiek adviseur

Miranda is geboren en getogen in de binnenvaart. Na haar studie bedrijfseconomie aan de universiteit van Maastricht heeft ze in rollen als accountmanager, projectmanager en productmanager ruime ervaring opgedaan in verscheidende sectoren.

Contact: mv@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl

Mark Hoekstra, projectmedewerker

Mark heeft onlangs de master Urban Port and Transport Economics succesvol afgerond aan de Erasmus Universiteit. Vanaf mei is hij drie dagen verbonden aan het BVB voor logistieke ondersteuning.

Contact: mjh@bureauvoorlichtingbinnenvaart.nl

 

Actueel


Maritieme Academie Holland praat met leerbedrijven
Dinsdag 9 mei 2017 - De vakbeurs Maritime Industry start 9 mei, Nova College Maritiem ? onderdeel van de Maritieme Academie Holland ? heeft de leerbedrijven uitgenodigd voor een uitwisseling op 11 mei tijdens de beurs in Gorinchem.
Lees verder >

Alle nieuwsberichten >