The Blue Road duurzaam vervoer over water

Actueel


Vacature: BVB zoekt een logisitiek medewerker met commercieel talent
Donderdag 16 november 2017 - Voor het team van Maatwerk Voorlichting Binnenvaart, onderdeel van het BVB, zijn we op zoek naar een enthousiaste, commerci?le logistiek medewerker.
Lees verder >

Binnenvaart moet toe naar arbeidsmarktagenda
Dinsdag 17 oktober 2017 - Het personeelstekort in de binnenvaart neemt langzaam ernstige vormen aan. Een strategische arbeidsmarktagenda 2017 tot 2030 is volgens het Bureau Voorlichting Binnenvaart nodig om de problemen op de arbeidsmarkt structureel het hoofd te bieden.
Lees verder >

Alle nieuwsberichten >
English

Zoeken

Samenwerkingsverbanden


Centraal Overleg Vaarwegen (COV)


De aan binnenvaart gerelateerde organisatie COV (Centraal Overleg Vaarwegen, tel. 078-7820565) bestaat uit Koninklijke BLN-Schuttevaer, evofenedex (verladersorganisatie), Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart en de Vereniging van Waterbouwers. Het COV treedt namens het betrokken bedrijfsleven op als centrale gesprekspartner voor de ministeries, het parlement of andere instanties op het gebied van infrastructuur en vaarwegenbeleid. Het COV komt op voor de instandhouding en verbetering van de Nederlandse vaarwegen zodat goederenvervoer over water er vlot, efficiënt en veilig gebruik van kan maken, zonder infrastructurele belemmeringen.