English

Zoeken


Dinsdag 1 november 2016

 

Nieuw E-book: ‘Start-Up Binnenvaart; Gids voor startende ondernemers in de binnenvaart’

Mercurius Scheepvaart geeft een zelfgeschreven e-book uit. Dit 18-pagina tellende e-book is gratis te downloaden vanaf de website van Mercurius Shipping Group. In deze gids wordt een helder overzicht gegeven van de ‘diverse mogelijkheden om succesvol een onderneming in de binnenscheepvaart op te starten.’

Starten als ondernemer in de binnenvaart is een behoorlijke uitdaging. Een mooie uitdaging en tevens een mooie kans. De binnenvaart is een kapitaalintensieve sector. Voor je een schip kan kopen moet je flink wat geld bij elkaar verzameld hebben. Dit kan een behoorlijke drempel zijn! Slechts een enkeling lukt het om bij de start een schip te financieren middels eigen spaargeld, een achtergestelde lening van de verkoper, familie, bevrachter of crowdfunding en weet de rest van het benodigde kapitaal bij een binnenvaartbank te lenen.

Hoe kun je ervaring opbouwen als ondernemer, als je nauwelijks kans krijgt om een schip te exploiteren of te kopen?

Hoe kun je kapitaal opbouwen om voldoende eigen vermogen te bezitten om een schip aan te kopen, als je nog geen eigen onderneming hebt?

Op deze en andere vragen geeft het e-book van Mercurius antwoord. Een duidelijk en eerlijk verhaal over opties en mogelijkheden in de huidige markt. Ben jij op zoek naar een realistisch beeld over de kansen, voordelen maar ook risico’s en nadelen aan ondernemerschap? Download dan gratis ons e-book en ga de uitdaging aan!

http://www.mercurius-group.nl/gratis-startup-gids-binnenvaart/

Overig nieuws


Vacature: BVB zoekt een logisitiek medewerker met commercieel talent
Lees verder >


Binnenvaart moet toe naar arbeidsmarktagenda
Lees verder >


Nieuwe biografie De Rijn met aandacht voor de binnenvaart
Lees verder >


PTC gaat nieuwe samenwerking aan voor financieringsmogelijkheden binnenvaart
Lees verder >


Duurzame binnenvaartschepen aan de Westerkade
Lees verder >